1 perc az idődből – Az SZJA 1% felajánlás útmutatója

A feltételezésem, hogy a legtöbb ember tudja mi az SZJA 1%, kinek segíthet vele, hogyan kell felajánlani, TÉVES volt! Döbbenetes kommenteket, kérdéseket olvasok. Ez alapján készítettem egy folyamatábrát mit kell(ene) tenned! A felajánlás kb. 60 másodperc, ami sok, ha felülést kell csinálni, de kevesebb idő, mint, amikor csipás szemmel várod a kávéfőződ hősies munkájának eredményét reggelente.

A téma az utcán hevert, mondhatnám. Már épp a következő cikkemen dolgoztam, amikor belehasított egy éktelen fájdalom a fejembe, jelezve számomra, hogy vegyem észre, eggyel vissza kell lépnem a 1% kérdésének társadalmi boncolgatásában.

A feltételezésem, hogy a legtöbb ember tudja mi ez, és hogyan kell felajánlani, TÉVES volt!

A cikkeim és blogom megjelenése óta több ember talál meg a témával. Én is fokozottabban figyelem az embereket pl. a FB oldalakon és csoportokban a május 20-ai határidő miatt.

Döbbenetes kommenteket, kérdéseket olvasok.
Ez alapján készítettem egy folyamatábrát mit kell(ene) tenned! A felajánlás kb. 60 másodperc, ami sok, ha felülést kell csinálni, de kevesebb idő, mint, amikor csipás szemmel várod a kávéfőződ hősies munkájának eredményét reggelente.

Szerző:

Kalocsai Adri

Arról beszélek, amiről mások nem akarnak, vagy nem tudnak: a tabuinkról, a tabuimról, a tabuidról. Társadalmi bukásainkról, a szégyenletesnek tartott, titokként kezelt kérdésekről.