Tabuk Tabuk nélkül

Azért felemelő ezekkel a “nehezebb” témákkal foglalkozni, mert az Élet összerendez olyan emberekkel, akikkel kialakul egy energiaáramlás, és szinte ismeretlenül mélységig jutunk.
Akikkel egy beszélgetés alatt valódi csendtörés jön létre, tabuink kölcsönösen asztalra kerülnek és a kapcsolódások csodás élményt adnak.

Sok a lelkes, sok a hang, sok a szakértő, de mondhatom közülük, azokkal tudok igazán alkotni, akikkel a kapcsolódás létrejön.

Volt és lesz olyan, ahol hiába volt meg a szakma, nem tudunk addig együtt alkotni, amíg falak vannak. Stabil rés nélküli bástyák, melyet a sérülés téglái tettek egyre magasabbra.
Tudom, mert fájdalmas úton romboltam le én is a sajátomat. Félelem, fájdalom, bátorság és erő kellett a bontásomhoz. És még több erő a nem újraépítéshez, mely élethosszig feladat.

Mindenki más, mégis egy közös pont van azokkal, akikkel az alkotásban együtt tudunk lebegni: akiknek volt bátorsága kinyílni, és ereje maradni.


Nem ego, titulus, pénz, karrier mozgatja, hanem valami egészen más.

Kép: Kasia Derwinska

Szerző:

Kalocsai Adri

Arról beszélek, amiről mások nem akarnak, vagy nem tudnak: a tabuinkról, a tabuimról, a tabuidról. Társadalmi bukásainkról, a szégyenletesnek tartott, titokként kezelt kérdésekről.

Leave a Reply